Zoekt u aankoopmakelaar in Moordrecht?

De rol van een aankoopmakelaar leek de laatste jaren bijna uitgespeeld. Toch bleek in de praktijk dat een aankoopmakelaar consumenten voor veel ellende en misstappen had kunnen behoeden. Want niet iedereen koopt dagelijks een huis.

Wij hebben een zeer scherp aankooptarief samengesteld waar zowel u als wij baat bij hebben. Informeer naar de mogelijkheden en ons tarief. Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek.

Wij zijn u graag van dienst met de koop van uw nieuwe woning. U bent bij ons verzekerd van een goed en onafhankelijk advies.

WAT KAN KLEIN MAKELAARDIJ VOOR U DOEN?

Als eerste op de hoogte van het aanbod
Via ons NVM uitwisselingssysteem brengen wij u als eerste op de hoogte van het laatste aanbod. Op deze manier kunt u als eerste gaan kijken en wellicht een bod uitbrengen.

Bezichtigen
Wij gaan graag met u mee naar de bezichtiging van uw droomhuis. Onze makelaar is bedreven in snel handelen. We sporen mogelijk aanwezige gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Zo betaald u niet te veel en wordt u na afloop niet geconfronteerd met extra kosten. Vereniging van eigenaren, erfdienstbaarheid of bestemmingsplan? Wij zetten alles op een rijtje zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhandelen
Wij adviseren u graag over de te volgen strategie en voeren de onderhandelingen voor u uit. Onze uitgebreide marktkennis komt goed van pas. Uiteraard proberen wij voor u het maximale voordeel te halen. Als er een akkoord is kijken wij de koopakte voor u na. Wij blijven betrokken totdat u de sleutel van uw nieuwe huis hebt.