Aankoopmakelaar Nieuwerkerk aan den IJssel

U bent op zoek naar een huis of heeft wellicht al een huis op het oog? Een aankoopmakelaar kan u begeleiden bij het koopproces. Wij helpen u graag bij het zoeken van een woning. Ook gaan wij graag met u mee naar bezichtigingen, adviseren en begeleiden wij u omtrent het uitbrengen van een bod tot aan de overdracht van de woning.

Om onze expertise in de aankoopmarkt in te zetten hebben wij een zeer scherp tarief samengesteld waar zowel u als wij baat bij hebben. Wij vragen € 1.500,= plus 10% over het onderhandelingsverschil (vraagprijs -/- aankoopprijs). Dit is exclusief opstartkosten en BTW.

Bij ons bent u verzekerd van een goed en onafhankelijk advies. Wij zorgen voor een scherpe aankoopprijs voor een schappelijk tarief!

WAT KAN KLEIN MAKELAARDIJ VOOR U DOEN?

Als eerste op de hoogte van het aanbod
Via ons NVM uitwisselingssysteem brengen wij u als eerste op de hoogte van het laatste aanbod. Op deze manier kunt u als eerste gaan kijken en wellicht een bod uitbrengen.

Bezichtigen
Wij gaan graag met u mee naar de bezichtiging van uw droomhuis. Onze makelaar is bedreven in snel handelen. We sporen mogelijk aanwezige gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Zo betaald u niet te veel en wordt u na afloop niet geconfronteerd met extra kosten. Vereniging van eigenaren, erfdienstbaarheid of bestemmingsplan? Wij zetten alles op een rijtje zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhandelen
Wij adviseren u graag over de te volgen strategie en voeren de onderhandelingen voor u uit. Onze uitgebreide marktkennis komt goed van pas. Uiteraard proberen wij voor u het maximale voordeel te halen. Als er een akkoord is kijken wij de koopakte voor u na. Wij blijven betrokken totdat u de sleutel van uw nieuwe huis hebt.