Op zoek naar een Aankoopmakelaar in Reeuwijk

De rol van een aankoopmakelaar leek de laatste jaren bijna uitgespeeld. Toch bleek in de praktijk dat een aankoopmakelaar consumenten voor veel ellende en misstappen had kunnen behoeden. Want niet iedereen koopt dagelijks een huis.

In de huidige woningmarkt kan het juist weer zeer lonend zijn om met een aankoopmakelaar in zee te gaan. De markt verandert bijna dagelijks en er zijn ontzettend veel ontwikkelingen gaande.

Het is ons doel doel om u uw droomhuis te bezorgen. We zitten bovenop het aanbod en zorgen dat u vooraan staat als er een geschikt huis beschikbaar komt. We zetten ons netwerk in en doen er alles aan om te zorgen dat u de bewoner van uw droomhuis wordt.

“Makelaardij Klein heeft ervoor gezorgd dat mijn nieuwe woning in zeer korte tijd aangekocht kon worden. Heel korte lijnen en goede communicatie. Ik ben heel tevreden!” – Aankoper op Funda (12 oktober 2022).

Om onze expertise ook voor de aankoopmarkt in te zetten hebben wij een aankooptarief samengesteld waar zowel u als wij baat bij hebben. Ons tarief is € 1.500,= plus 10% over het onderhandelingsverschil (vraagprijs -/- aankoopprijs) excl. opstartkosten en BTW.

Hierdoor bent u verzekerd van een goed en onafhankelijk advies en een scherpe aankoopprijs voor een schappelijk tarief!

Wat kan Klein Makelaardij voor u betekenen?

Als eerste op de hoogte van het aanbod
Via ons NVM uitwisselingssysteem brengen wij u als eerste op de hoogte van het laatste aanbod. Op deze manier kunt u als eerste gaan kijken en wellicht een bod uitbrengen.

Wij gaan mee met bezichtigingen
Wij gaan graag met u mee naar de bezichtiging van uw droomhuis. Onze aankoopmakelaar is bedreven en kan snel handelen. We sporen mogelijk aanwezige gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Zo betaald u niet te veel en wordt u na afloop niet geconfronteerd met extra kosten. Vereniging van eigenaren, erfdienstbaarheid of bestemmingsplan? Wij zetten alles op een rijtje zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhandelen
Wij adviseren u graag over de te volgen strategie en voeren de onderhandelingen voor u uit. Onze uitgebreide marktkennis komt goed van pas. Uiteraard proberen wij voor u het maximale voordeel te halen. Als er een akkoord is kijken wij de koopakte voor u na. Wij blijven betrokken totdat u de sleutel van uw nieuwe huis hebt.

Nog niet overtuigd van de meerwaarde van een aankoopmakelaar?

Bekijk hier wat onze aankoopklanten over ons zeggen.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.