Op zoek naar een Aankoopmakelaar in Waddinxveen

De rol van een aankoopmakelaar leek de laatste jaren bijna uitgespeeld. Toch bleek in de praktijk dat een aankoopmakelaar consumenten voor veel ellende en misstappen had kunnen behoeden. Want niet iedereen koopt dagelijks een huis.

Om onze expertise ook voor de aankoopmarkt in te zetten hebben wij een aankooptarief samengesteld waar zowel u als wij baat bij hebben. Ons tarief is € 1.500,= plus 10% over het onderhandelingsverschil (vraagprijs -/- aankoopprijs) excl. opstartkosten en BTW.

Hierdoor bent u verzekerd van een goed en onafhankelijk advies en een scherpe aankoopprijs voor een schappelijk tarief!

WAT KAN KLEIN MAKELAARDIJ VOOR U DOEN?

Als eerste op de hoogte van het aanbod
Via ons NVM uitwisselingssysteem brengen wij u als eerste op de hoogte van het laatste aanbod. Op deze manier kunt u als eerste gaan kijken en wellicht een bod uitbrengen.

Bezichtigen
Wij gaan graag met u mee naar de bezichtiging van uw droomhuis. Onze makelaar is bedreven in snel handelen. We sporen mogelijk aanwezige gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Zo betaald u niet te veel en wordt u na afloop niet geconfronteerd met extra kosten. Vereniging van eigenaren, erfdienstbaarheid of bestemmingsplan? Wij zetten alles op een rijtje zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhandelen
Wij adviseren u graag over de te volgen strategie en voeren de onderhandelingen voor u uit. Onze uitgebreide marktkennis komt goed van pas. Uiteraard proberen wij voor u het maximale voordeel te halen. Als er een akkoord is kijken wij de koopakte voor u na. Wij blijven betrokken totdat u de sleutel van uw nieuwe huis hebt.