De wijk Plaswijck in Gouda

Ontstaan : jaren 70
Aantal inwoners : 12.415

Een van de grotere wijken van Gouda is de Plaswijck. Gelegen in het noorden van Gouda, grenzend aan de wijk Bloemendaal en aan het prachtige plassengebied in Reeuwijk. De wijk bestaat uit 8 verschillende buurten en kenmerkt zich door de ruime opzet en al het groen.

Wat betreft voorzieningen zit het in deze wijk wel goed. Basisscholen, natuur, vlakbij de oprit van Reeuwijk naar de A12, winkels en zorg. Wandel eens op de Geluidswal of bekijk de zon die opkomt bij de Reeuwijkse Plassen. Met de ruime opzet van de wijk en de vele speelmogelijkheden is het ideaal voor jonge gezinnen om zich hier te settelen.

Klein Makelaardij: uw Makelaar in Plaswijck Gouda voor aankoop, verkoop en taxaties

Klein Makelaardij, uw vertrouwde partner in Gouda, staat tot uw dienst om u te begeleiden bij het vinden (aankopen) van uw gedroomde plek in de wijk Plaswijck in Gouda. Tevens bieden wij onze expertise aan voor een vlotte verkoop van uw woning in Plaswijck. Laat ons team van professionals u ondersteunen bij het gehele proces. Ook staan wij klaar voor nauwkeurige taxaties die u kunt vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer over Plaswijck te Gouda