Taxatie Moordrecht

Bent u bezig met de aankoop van een woning en heeft u hiervoor een hypotheek nodig? Heeft u bouw of verbouw plannen? Klein Makelaardij is gespecialiseerd in taxaties in Moordrecht. Wij leveren o.a. NWWI-, i-Validatie- en Taxateursunie taxaties. Bij Klein Makelaardij kunt u vertrouwen op objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Onze taxateur is gecertificeerde register makelaars-taxateurs en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat iedere geldverstrekker onze taxatierapporten accepteert en u zorgeloos verder kunt!

Er zijn meerdere situaties denkbaar waarbij u een taxatierapport nodig kunt hebben. Zo is een taxatierapport vaak nodig bij situaties als een scheiding, erfenis of onteigening. Uiteraard kunt u hierbij ook vertrouwen op de kwaliteit van onze taxateur.

Klein Makelaardij regelt uw taxatie snel en voordelig!

Spoed?

Heeft u een spoedtaxatie nodig, vraag dan naar de voorwaarden! Klein Makelaardij kan een aanvraag met spoed behandelen, waardoor u snel verder kunt.

TIP

Bent u het oneens met de WOZ-waarde die de gemeente gebruikt voor het vaststellen van de onroerendezaakbelasting (OZB)? Wij kunnen voor u een tegen-taxatie uitvoeren, waarmee u bezwaar kunt maken tegen de WOZ-waarde van de woning die de gemeente heeft bepaald.