Op zoek naar een taxatie in Reeuwijk?

Bent u bezig met de aankoop van een woning en heeft u hiervoor een hypotheek nodig? Of heeft u bouw of verbouw plannen met uw huis? Dan heeft u een taxatie nodig en is het nodig om een taxatierapport op te laten maken. Bij Klein Makelaardij kunt u vertrouwen op objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Onze taxateur is gecertificeerde register makelaar-taxateurs en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Hierdoor kunt u erop rekenen dat iedere geldverstrekker onze taxatierapporten accepteert en u zorgeloos verder kunt!

Er zijn meerdere situaties denkbaar waarbij u een taxatierapport nodig kunt hebben. Zo is een taxatierapport vaak nodig bij situaties als een scheiding, erfenis of onteigening. Uiteraard kunt u hierbij ook vertrouwen op de kwaliteit van onze taxateur.

Klein Makelaardij regelt uw taxatie snel en voordelig!

Spoed?

Heeft u een spoedtaxatie nodig, vraag dan naar de voorwaarden! Klein Makelaardij kan een aanvraag met spoed behandelen, waardoor u snel verder kunt. Neem dan direct contact met ons op.

Reeuwijk

Klein Makelaardij is al jaren actief in de regio Bodegraven-Reeuwijk en heeft, naast ervaring met het aan- en verkopen ook veel ervaring met het taxeren van woningen. Neem vandaag nog contact op en plan uw taxatie.

TIP

Bent u het oneens met de WOZ-waarde die de gemeente gebruikt voor het vaststellen van de onroerendezaakbelasting (OZB)? Wij kunnen voor u een tegen-taxatie uitvoeren, waarmee u bezwaar kunt maken tegen de WOZ-waarde van de woning die de gemeente heeft bepaald.

Interesse?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons vandaag nog – 0182-503091.