Kantoorruimte te huur – Nieuwe Gouwe O.Z. 1 te Gouda

Kantoorruimte te huur van ca. 315 m2
Ruim buitenterrein geschikt voor meerdere parkeerplaatsen
Dichtbij het centrum van Gouda, het NS -station en diverse uitvalswegen

Wij bieden deze fraaie kantoorruimte aan de Nieuwe Gouwe o.z. 1 te Gouda te huur aan. Deze ligt ideaal ten opzichte van diverse voorzieningen, zo is het historisch centrum van Gouda op loopafstand bereikbaar en zijn het NS -station en diverse uitvalswegen dichtbij.
Het kantoor is verdeeld over twee verdiepingen waarbij op de begane grond een entree is met ontvangst-/vergaderruimte, toiletgroep en een kantoor-/receptie gedeelte met een technische en archiefruimte. Op de eerste verdieping is een ruime kantine, toiletgroep en 2 kamers aanwezig. Aan de buitenzijde is een buitenterrein aanwezig met veel parkeerruimtes.
Kortom: Een mooi compacte kantoorruimte met veel mogelijkheden aan de rand van het centrum van Gouda met veel parkeer mogelijkheden.

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, kantoor-/ receptie ruimte met aansluitend een technische ruimte en twee grote archiefruimten. Aan de voorzijde is een grote vergaderruimte, toiletgroep en trapopgang naar eerste verdieping aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met een toiletgroep en ketelhuis. Aan de voorzijde is een ruime kantine aanwezig, aan de zijkant een lange kantoorruimte en aan de achterzijde een separaat kantoor.

Buitenruimte:
Functionele buitenruimte met voldoende gelegenheid om meerdere parkeerplaatsen te maken.

Kantoorruimte:
Begane grond
vergaderruimte: ca. 4.36 x 6.96
kantoor-/receptie: ca. 12.80 x 7.40/2.98
archiefruimte 1: ca. 2.17 x 2.50
archiefruimte 2: ca. 3.63 x 2.50

Eerste verdieping:
kantine: ca. 4.38 x 6.86
kantoorruimte 1: ca. 12.82 x 6.15/4.64
kantoorruimte 2: ca. 4.71 x 3.86

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (de Rijkswegen A12 en A20 zijn met de auto binnen enkele minuten te bereiken) als met het openbaar vervoeren en op loofafstand van het station en het centrum van Gouda. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor kantoorruimte

Oppervlakte:
Circa 315 m2 kantoorruimte verdeeld over verdiepingen.

Bijzonderheden:
– Naast kantoorruimtes ook een kantine en ruime vergaderruimte.
– Nabij het centrum van Gouda
– Goed bereikbaar
– Mogelijkheid voor veel parkeerplaatsen
– Buitenterrein wordt deels gedeeld met andere huurders van het complex
– Huurtermijn in overleg (minimaal 2 jaar)
– Oplevering in overleg

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks ‘alle huishoudens’ (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurprijs:
Vanaf € 36.000,– p.j.

Huurbetaling:
Per maand voorruit

Huurtermijn:
In overleg, korte termijnen zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.