Loods(-en) te huur – Nieuwe Gouwe O.Z. 1a te Gouda

Loods(-en) te huur vanaf ca. 600 m2 
2 separate Loodsen op een top locatie
Mogelijkheid om ook voor resp. korte termijn te huren

Wij bieden 2 loodsen te huur aan langs de Nieuwe Gouwe O.Z. 1 te Gouda. Tussen de bedrijfsloodsen is ook een mogelijkheid om droog te laden en te lossen middels een overkapping van circa 230 m2. Het buitenterrein is onder andere bestemd op te parkeren. 

Bereikbaarheid: 
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (de Rijkswegen A 12 en A20 zijn met de auto binnen enkele minuten te bereiken) als met het openbaar vervoeren en op loofafstand van het station en het centrum van Gouda. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden, milieucategorie 2.

Oppervlakte:
Circa 1630 m2 loods verdeeld over 2 loodsen van respectievelijk 600/650 m2 en 980 m2.
Tevens bestaat de mogelijkheid om droog te laten en te lossen doormidden van een overkapping van circa 230 m2. 

Bijzonderheden:
–    De loodsen zijn voorzien van een golfplaten zadeldak, deels gemetselde gevels en stalen gevel beplating.
–    Lichtstraten
–    Diverse overheaddeuren
–    Overkapping tussen de loodsen met mogelijkheid om droog te laden en te lossen
–    Betonvloer
–    Buitenterrein met de mogelijkheid voor parkeren en laden/lossen voor een vrachtwagen.
–    Huurtermijn in overleg
–    Oplevering in overleg

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks ‘alle huishoudens’ (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom  ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROX), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Huurprijs:
Vanaf € 25.350,– p.j.

Huurbetaling:
Per maand voorruit

Huurtermijn:
In overleg, korte termijnen zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.