Verkocht

Meentweide 2811 JG Reeuwijk

Verkocht

Omschrijving

Afgesloten en overdekte parkeerplaats
Beveiligde omgeving
Nette en verzorgd appartementencomplex

De parkeerplaats ligt onder het scholencomplex De Venen in Reeuwijk. De parkeerplaats is afgesloten middels een elektrische toegangspoort en de gehele parkeerruimte is beveiligd.
Dankzij de actieve vve is deze ruimte schoon en droog . Hierdoor is het stallen van een oldtimer zeer goed mogelijk. De kosten van de vve bedraagt €12,94 per maand.

INDELING:
parkeerruimte.: Entree met elektrische bedienbaar hek, oprit naar de parkeerruimte. De parkeerplaats ligt naast een kolom , hierdoor is het stallen van de auto aan een kant minder gevoelig voor schade. Tevens is er een mogelijkheid ( in overleg met de beheerder) om een elektrisch oplaadpunt te plaatsten.

DE WOONOMGEVING:
De parkeerplaats ligt centraal in Reeuwijk-Brug. Dankzij ent u in korte van tijd op de snelwegen A12 of A20 makkelijk.

BIJZONDERHEDEN:
– beveiligde ruimte
– elektronische poort
– actieve vve
– Dichtbij het winkelcentrum en de scholen van Reeuwijk
– Het betreft een appartementsrecht, maatvoering van de parkeerplaats en perceeloppervlak is een indicatie.
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Deze is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Verkoper en Klein Makelaardij aanvaarden ter zake geen aansprakelijkheid. Koper dient desgewenst zelfstandig de voor hem van belang zijnde maten vast te (laten) stellen. Alle informatie is slechts bedoeld voor een indicatieve presentatie van het object en is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Klein Makelaardij

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Reeuwijk C 3611
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
RWK02-C-3611
Bekijk alle kenmerken