Voordelen NVM-aankoopmakelaar

21/04/2023

Klein Makelaardij Gouda is aangesloten bij de NVM; De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs.

Wat zijn de voordelen van een NVM-aankoopmakelaar?

In een krappe huizenmarkt is het belangrijk om slim te handelen. Kies daarom voor een NVM-aankoopmakelaar. Deze zal uw kans op succes aanzienlijk vergroten, u helpen bij het vinden van uw ideale woning en bij het regelen van bezichtigingen en het uitbrengen van een passend bod. Zo bent u verzekerd van een vlotte en succesvolle zoektocht naar uw droomhuis.

Een NVM-aankoopmakelaar ontzorgt u tijdens het gehele aankoopproces van uw woning. U wordt begeleid tijdens alle stappen, want er komt meer bij kijken dan u in eerste instantie zou verwachten. Zo heeft u onder andere te maken met een onderzoeksplicht, juridische formaliteiten, energielabels, bouwkundige keuringen en in het geval van appartementen, de Vereniging van Eigenaren. Een NVM-aankoopmakelaar helpt u hierbij, zodat u zich kunt richten op het vinden van uw droomhuis.

Als u kiest voor een NVM-aankoopmakelaar kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Veel kennis van de lokale markt.
  • Advies over slimme aanpassingen zoals verbouwingen of verduurzaming die de waarde van uw huis op den duur kunnen verhogen.
  • Veel kennis van vaak voorkomende gebreken.
  • Behoedzaamheid in het proces voor eventuele juridische haken en ogen, waarbij ze een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebben.
  • Beschikken over allerlei tools en een rijke database, waardoor ze precies weten wat een huis echt waard is.
  • Houden het hoofd koel en zorgen ervoor dat u niet te veel betaalt en de beste keuzes maakt.
  • Nemen bij aankoop alle complexe documentatie uit handen en zorgen dat alles perfect geregeld wordt.

Kortom, met een NVM-aankoopmakelaar aan uw zijde wordt het aankoopproces van uw woning een stuk soepeler en stressvrijer.

Zoekt u een woning in of rondom Gouda en overweegt u daarbij de hulp in te schakelen van een professionele aankoopmakelaar? – Lees meer over de 6 stappen van een woning aankopen.

Deel deze pagina