Over Klein Makelaardij

Menno Klein
Register Makelaar en Taxateur
Ellen Verwaaij
Binnendienstmedewerkster

Ons kantoor

Klein Makelaardij is gestart door Menno Klein (gecertificeerd makelaar -taxateur beëdigd bij de NVM). Klein Makelaardij is een modern makelaarskantoor midden in Gouda, het Groene Hart van Nederland.

Ons kantoor heeft veel ervaring in het stedelijk- en buitengebied en dat zorgt ervoor dat Klein Makelaardij een goede partner is in het aan- of verkoopproces in de regio Gouda, Reeuwijk, Haastrecht en Moordrecht. Daarnaast vinden wij laagdrempeligheid, gezelligheid en betrokkenheid belangrijke elementen om tot zaken te komen.

Wij zijn een gedreven kantoor dat ernaar streeft om voor onze klanten het beste er uit te halen. Hierdoor is de aan- of verkoop van uw huis altijd wat anders dan gewoon!

De juiste keuze met een NVM makelaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u kan begeleiden bij het kopen, verkopen of taxeren van een woning in Gouda en omstreken? Dan is een NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) makelaar de juiste keuze voor u. Als erkend NVM makelaarskantoor bieden wij u de meerwaarde van professionele expertise, uitgebreide ervaring en een breed netwerk in de lokale vastgoedmarkt.

Als NVM makelaar zijn wij gebonden aan de NVM Erecode, wat betekent dat wij werken volgens strikte ethische normen en waarden. Dit geeft u de zekerheid dat wij altijd handelen in uw belang en transparantie hoog in het vaandel hebben staan.

Kantoor Klein Makelaardij Gouda