Heeft u een taxatie in de regio Gouda nodig?

Bent u bezig met de koop/aankoop van een woning in Gouda (en omstreken)? Heeft u een hypotheek nodig? Heeft u bouw of verbouw plannen? Dan is het nodig om een taxatie uit te laten voeren en een NWWI gevalideerd taxatierapport op te laten maken. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) valideert woningtaxaties van aangesloten makelaars en taxateurs. Bij Klein Makelaardij kunt u er daarom op vertrouwen dat wij als aangesloten NWWI taxateur objectieve en betrouwbare woningtaxatie kunnen uitvoeren. Onze taxateur is tevens aangesloten bij de Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat iedere geldverstrekker onze taxatierapporten accepteert en u zorgeloos verder kunt!

Taxateur in de regio Gouda

Klein Makelaardij is al jaren actief als taxateur in de regio Gouda en heeft veel ervaring met het taxeren van onroerend goed. Ook voor het taxeren buiten Gouda bent u bij ons aan het juiste adres.

Spoedtaxatie

Heeft u een spoedtaxatie nodig? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! Wij kunnen uw aanvraag dan met spoed behandelen en in zeer korte termijn een taxatierapport voor u uitwerken.

Oneens met uw WOZ-waarde?

Bent u het oneens met de WOZ-waarde die de gemeente gebruikt voor het vaststellen van de onroerendezaakbelasting (OZB)? Wij kunnen voor u een ’tegen-taxatie’ uitvoeren. Met dit rapport kunt u bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van de woning die uw gemeente heeft vastgesteld.

Wij werken snel en zijn zeer voordelig. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Voordelen taxatie NVM makelaar

Een taxatie door een NVM makelaar biedt vele voordelen. Ten eerste zorgt een NVM makelaar voor een betrouwbare waardebepaling van het huis in de vorm van een waardeonderbouw. Hierdoor kan je het huis o.a. verzekeren, verkopen of verhuren. Ten tweede is de NVM makelaar een deskundige met kennis en expertise over de beste strategie voor het kopen of verkopen van het huis. Een NVM makelaar kan u dus ook adviseren over beste verkoopstrategie en huidige marktomstandigheden. Ten derde kan de NVM makelaar u ook helpen bij het snelle verkopen van het huis. Tenslotte kunt u ook nog eens professioneel advies krijgen over de financieringsmogelijkheden van het huis, zodat u een investeringsbeslissing kunt maken die bij u past.